Korekcijska očala

Vsakemu od nas pristajajo očala!

Ne dovolite, da vam prijatelji in družina govorijo, da vam očala ne pašejo. V naši optiki boste našli prava očala za prav vsak obraz. Izbira oblik in barv v Optiki Medvešek je zelo velika.

“Očala so nakit, ki izraža vašo osebnost.”

Zrcalce, zrcalce na steni povej …

Pogled v ogledalo vam ponuja miren razmislek o svojem obrazu. Katera očala bi vam lahko pristajala? Za popolno izbiro očal obstaja preprosto pravilo: nasprotja se privlačijo!
Imate okrogel obraz? Izberite kvadratni okvir in takoj boste videti bolj karizmatični. Je vaš obraz kvadratne oblike? Okrogli okvirji bodo vaše konture naredili mehkejše.

Obiščite nas v Optiki Medvešek, kjer vam bomo profesionalno svetovali pri izbiri. Izbirali boste med lahko več kot 200 korekcijskimi okvirji in vsaj eden od njih vas bo očaral. Zagotovljeno!

Brezplačna kontrola vida vsak dan

Naročite se na pregled

Back to top
Piškotki

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika. Piškotki niso nič novega, zakon je posegel zgolj v način obveščanja in soglasja uporabnikov spletne strani glede njihove uporabe.

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko izključno za lastne potrebe razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam.

Omogočite/Blokirajte Google Analytics tracking code.
Omogočite/Blokirajte Google Fonts.
Omogočite/Blokirajte Google Maps.
Omogočite/Blokirajte video embeds.
Spletna stran optika-medvesek.si uporablja piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov