Na kaj moraš nujno paziti pri nakupu sončnih očal?

Na kaj moraš nujno paziti pri nakupu sončnih očal?

Na kaj moraš nujno paziti pri nakupu sončnih očal? 1500 433 tadej

Najpomembnejše merilo pri nakupu sončnih očal je zaščita pred škodljivim UV sevanjem. Vsa sončna očala, ki jih ponujamo, nudijo zagotovljeno zaščito pred UV žarki. Preizkusimo vsak nov model sončnih očal v lastnem laboratoriju glede lastnosti prenosa, tehnične varnosti in zaščite pred UV žarki. Oznaka CE na notranji strani templja kaže, da so sončna očala skladna z DIN EN ISO 12312-1 in direktivo EU 89/686 EGS.

Naše oči potrebujejo optimalno zaščito pred soncem, saj se same ne morejo zaščititi pred močnim UV sevanjem. Dobra sončna očala so nujna! Filtrirajo svetlobo, ščitijo oči pred nevidnim, a nevarnim ultravijoličnim sevanjem in preprečujejo, da bi vas zaslepilo. Ne tvegajte! Brez sončnih očal lahko UV sevanje vname veznico in roženico. Dolgotrajna posledica: očesna leča lahko postane motna. Celice mrežnice se lahko poškodujejo. Zlasti ljudje z občutljivimi očmi – na primer otroci in bolniki po operaciji sive mrene ali katarakte – bi vsekakor morali nositi sončna očala.

Naročite se na pregled

Back to top
Piškotki

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika. Piškotki niso nič novega, zakon je posegel zgolj v način obveščanja in soglasja uporabnikov spletne strani glede njihove uporabe.

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko izključno za lastne potrebe razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam.

Omogočite/Blokirajte Google Analytics tracking code.
Omogočite/Blokirajte Google Fonts.
Omogočite/Blokirajte Google Maps.
Omogočite/Blokirajte video embeds.
Spletna stran optika-medvesek.si uporablja piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov