O nas

Zgodovina optike Medvešek

Sem Marko Medvešek, lastik Optike Medvešek. Po duši in srcu sem optik in to že 38 let. Ime Optika Medvešek se je prvič pojavilo leta 1982. Takrat je moja mama Spomenka Medvešek na Betnavski 1, odprla svojo prvo optiko. Po 5 letih se je optika preselila na Cesto Proletarskih brigad 77. Po končanem šolanju in uspešno opravljeni praksi sem leta 1994 prevzel optiko. Od leta 2003 Optika Medvešek obratuje na zdajšnjem naslovu, na Radvanjski 99 v Mariboru.

Moje izkušnje

Z velikim ponosom trdim, da se Optika Medvešek lahko pohvali s kar več kot 30 letnimi izkušnjami. S tem nudi vam, drage naše stranke, individualni pristop in temeljito obravnavo vsakega posameznika.

“Vse emocije izžarevajo skozi naše oči, zato se moramo zavedati, daje redna skrb za naš vid velikega pomena.”

Oglasite se v optiki Medvešek,
vesel bom vašega obiska!

Naročite se na pregled

Back to top
Piškotki

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika. Piškotki niso nič novega, zakon je posegel zgolj v način obveščanja in soglasja uporabnikov spletne strani glede njihove uporabe.

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko izključno za lastne potrebe razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam.

Omogočite/Blokirajte Google Analytics tracking code.
Omogočite/Blokirajte Google Fonts.
Omogočite/Blokirajte Google Maps.
Omogočite/Blokirajte video embeds.
Spletna stran optika-medvesek.si uporablja piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov