Sončna očala

Sončna očala so že dolgo modna izjava, kul spremljevalec in nepogrešljiv dodatek za popoln videz v vsakdanjem življenju. Z našimi sončnimi očali vaše oči dobijo optimalno zaščito pred soncem – in toliko “pokažejo”, kot si vi upate.

Zaščita oči

Odkrijte našo zbirko sončnih očal, ki vas bodo spremljala med športom in v vsakdanjem življenju. Sončna očala za vsak dan in za vsak šport. Za zaščito oči pred UV-sevanjem (UV-A, UV-B in UV-C) vam vedno ponujamo široko paleto sončnih očal z vario stekli, polarizacijskih očal in standardnih očal. Izberite sami!

Brezplačni servis očal in čiščenje stekel

Naročite se na pregled

Back to top
Piškotki

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika. Piškotki niso nič novega, zakon je posegel zgolj v način obveščanja in soglasja uporabnikov spletne strani glede njihove uporabe.

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko izključno za lastne potrebe razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam.

Omogočite/Blokirajte Google Analytics tracking code.
Omogočite/Blokirajte Google Fonts.
Omogočite/Blokirajte Google Maps.
Omogočite/Blokirajte video embeds.
Spletna stran optika-medvesek.si uporablja piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov